Георги Василев сподели мнението си за свършеното от треньора на ЦСКА Нестор ел Маестро в тима до момента.

Ето какво каза Гочето:

"Ел Маестро се оказа в небрано лозе. Той е млад и кадърен треньор, в това нямам съмнение, но някои негови действия не му вършат услуга. Правят ми впечатление медийните му изказвания. Нестор показва твърде остър тон. Трябва да е по-спокоен, да се изразява по-деликатно, с не толкова крайни оценки. Виждаме обаче, че на моменти дори говори с насмешка, което просто дразни хората. Създаде се голямо напрежение около него и ситуацията е доста деликатна. Да не говорим, че българските футболисти, като усетят напрежение около треньора, обикновено избират по-силните настроения. Това допълнително нагнетява ситуацията около наставника.

Снимка 384859

Източник: LAP.bg

Нестор е изпаднал в доста сложен момент. Сега с Витоша за купата се съмнявам да се допусне изненада, но гостуването на Локо (Пловдив) ще е поредното тежко изпитание, в което ЦСКА е твърде вероятно да има проблеми.

Тиаго е техничен футболист, който е силен с топка в крака. Той живее, за да я притежава, обича да организира играта и се чувства в свои води, когато го прави. При настоящия директен стил с дълги подавания обаче Тиаго остава под топката. По този начин се оказва изолиран от играта. Той самият не го иска, но просто не пасва в стила. Тиаго губи игрови тонус и се вижда спад спрямо миналия сезон", заяви Гочето.

Георги Димитров изригна: Мауридеш е куц с единия крак, Ел Маестро е некадърник!

Джеки изригна: Мауридеш е куц с единия крак, Ел Маестро е некадърник!

"Оранжевото винаги ще прозира отдолу"