Георги Йомов бе обявен за Най-добър играч на изминалия месец в анкетата на пресклуб "България". Нападателят обяви очакванията си за предстоящия финал с Арда и сподели мнение за Любослав Пенев. 

"Перфектно подготвени сме за финала. Убеден съм, че ще спечелим. Коментираме си, че не трябва да подценяваме съперника. Двата отбора излизат концентрирани върху този мач и не трябва да се подценява абсолютно никой. Според мен силната страна на Арда е контраатаката. Добре са развили това тяхно качество.

От ЦСКА: Билетите за финала са крайно малко, надяваме се благоразумието да надделее

От ЦСКА: Билетите за финала са крайно малко, надяваме се благоразумието да надделее

"Нека хилядите фенове не бъдат ощетени"

Прибран отбор. Това е техният коз. Дали си играл финал или не, или дали си го печелил, няма значение. Всеки е концентриран за конкретния мач. Като цяло този сезон беше тежък. Мачовете бяха през три дни. Подготвени сме добре. Мисля, че има още два дни, за да възстановим и да сме максимално подготвени за сряда. ЦСКА винаги се бори.

"Ролята на Любо Пенев е ясна. Той е там, за да ни помогне, да извлече от нас максимума и да ни научи. Откакто е дошъл отборът се е променил коренно като настройка на мачовете, тренировки, игра. Абсолютно всяко едно нещо е изпипано до максимум - премерено, изчислено. Това помага на мен и съотборниците ми", заяви Йомов.