Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла бе разочарован от представянето на "червените" при победата с 1:0 над Арда в мач от турнира за Купата на България. 

"Арда ни изпусна! Това в последната минута беше гол, няма никаква засада. Безобразна игра, това не е ЦСКА! Не е ЦСКА. Арда надиграва ЦСКА, това не е нормално. Казват ми, че бюджетът ни е 14 милиона лева, но Арда ни надигра. Не трябва като щрауси да си забием главата в пясъка.

Трябва много сериозно да се замислят ръководителите и футболистите в ЦСКА. Така не могат да играят футболисти от ЦСКА - това е фланелката на ЦСКА, имаме емблемата, имаме всичко. Трябва много да се замислят.

Няма никакъв шанс да настигнем Лудогорец: вечно втори и трети. Даже сега ще се борим дали трето място ще вземем, това е трагедията - ЦСКА се бори за трето място. Най-добре да се паднем срещу Лудогорец на четвъртфиналите, да ги набием и готово. Само да не се изложим срещу някой слабак. Ако играем с ЦСКА 1948, цяла Европа ще ни гледа сеира", заяви Майкъла пред "Спортал".

Арда - ЦСКА 0:1, гол и червен картон за Али Соу, Хасани също изгонен
на живо

Арда - ЦСКА 0:1, гол и червен картон за Али Соу, Хасани също изгонен

Енрике и Бикел извън сметките за столичани