Георги Илиев коментира приетата оставка на Люпко Петрович в ЦСКА. Майкъла сподели пред "Тема: Спорт" мнението си и за исканията на феновете за оставка и на Стойчо Стоилов.

Фенове на ЦСКА от Сектор "Г": Времето на Люпко Петрович и Стойчо Стоилов в клуба изтече!

Фенове на ЦСКА от Сектор "Г": Времето на Люпко Петрович и Стойчо Стоилов в клуба изтече!

"Докога БФС, УЕФА и ФИФА, но не и отговорните фактори в ЦСКА, ще са виновни за провалите ни на клубно ниво?

"Люпко правилно е подал оставка, след като не е искал да остава, а и предвид че феновете поискаха същото. Отделен е въпросът доколко той бъркаше нещо, за да има тези резултати, или играчите просто са лимитирани.

Люпко Петрович напусна ЦСКА
Обновена

Ексклузивно: Люпко Петрович сам напусна ЦСКА!

Вижте подробности

Така или иначе е недопустимо след 11-ия кръг ЦСКА да е на 8 точки от върха. За мен Гриша Ганчев прави всичко, както трябва - плащат се заплати, действа се по стадиона, плати се емблемата. Но тези под него е необходимо също да си вършат работата. И не е само треньорът, но цялата спортно-техническа власт.

Снимка 370479

Източник: LAP.bg

Оставката на Стойчо Стоилов може да я иска само Ганчев. За мен Стоилов е доказал, че в Ловеч правеше добри трансфери. Ловеч обаче не е ЦСКА. Тук е по-различно, факт е, че в състава се забелязват отчетливи проблеми. Играта в защита е много слаба.

Сакалиев: Стойчо Младенов е правилният треньор за ЦСКА

Сакалиев: Стойчо Младенов е правилният треньор за ЦСКА

"Бодуров със сигурност липсва на отбора"

В средата на терена липсва качествен плеймейкър. А отборът няма и лидер, което пък е най-сериозният недостатък. Бодуров е единственият човек с качествата да поведе тима, но го махнаха. Другите са добри момчета, но не стават за лидери, не са такива личности.

ЦСКА не се управлява както трябва. Малко ми лъха на провинциализъм, да не кажа и по-силна дума. Четох внимателно декларацията на феновете и има много истини в нея. Собственикът си е свършил работата, но останалите? Трябва да се уточни и кой за какво отговаря. И всеки да си носи отговорността, а не да има колективна безотговорност.

Николай Киров може да смени Люпко Петрович в ЦСКА

Николай Киров може да смени Люпко Петрович в ЦСКА

"Червените" няма да обмислят дълго решението си

Извън собственика всички останали са на ниво под 50 процента от това, което трябва да е. И феновете са прави в своята позиция. Защото треньорите си отиват, но ЦСКА остава. И аз да питам - италианецът Джарета участва ли по някакъв начин в клубните процеси? Аз не съм му чул мнението за играта, за защитата, за халфовете, за атаката. Нали е спортен директор. Защо не коментира? И не трябва ли да участва във всеки трансфер предвид своята позиция? Откакто е назначен, не съм го чул да коментира играта. Разхожда се по трибуните и нищо повече.

Ако кажем Стойчо Младенов - за мен той е перфектен треньор. Но съм го казал отдавна - проблемът е финансовата страна и трансферите. Няма смисъл да взимаме по 10 чужденци всеки трансферен прозорец. Иначе като треньор Младенов е идеален.

Кристиано Джарета предлага италианец за треньор на ЦСКА

Кристиано Джарета предлага италианец за треньор на ЦСКА

Специалистът разполага със солиден опит зад гърба си

Аз бих предложил Бербатов - дали за треньор, дали на отговорен пост в клуба. Но да му дадат голяма власт. Защо да не се справи? Млад е, работи му се. Само че той няма да допусне вмешателство в работата си. Така или иначе трябва да се вземат някакви мерки, защото ЦСКА се съревновава с Локо (Пловдив), Арда и Берое за третото място. Това казва всичко", каза Майкъла пред вестника.