Легендата на ЦСКА Георги Димитров отново се появи в медийното пространство и не спести остри критики към отбора и треньорите.

Ето какво каза Джеки пред БЛИЦ:

"Всичко там е някаква суматоха, някаква лутаница. Никой не знае за какво става въпрос. Не знам дали някой знае каква е точно целта на клуба, каква е идеята. Води се някаква пропаганда като навремето при Гьобелс в националсоциалистическа Германия. Само рекламират този, онзи. А накрая никакви резултати. Феновете на ЦСКА вече не ги интересува. Няма никаква реакция, това е плашещо. Търсят причината, където не е - в други отбори, в съдии.

Туристите от Титоград, ако бяха някакъв нормален отбор, щяха да водят с 2 гола на полувремето. Там лъснаха нещата. Какъв е този маниер на управление, никой не знае за какво става въпрос.

От новите - онзи италианецът може да играе за тия турнирите на бирата. Той е футболист за там. Аз не съм виждал такъв италианец, където е играл и в националния отбор, ако е вярно. Има и някакви уморени португалци. За треньорската рокада ли? Не знам каква рокада. То като топчето, дето го разместват - тука има, тука няма. Проба-грешка, ей такива работи. Кой знае кой е бил треньор до момента, там са се наредили 100 човека. По време на мач само шофьорът на автобуса го няма.

Люпко Петрович ако знае къде се намира, аз ще си отрежа главата. Казах го още преди месец, че най-важното са евротурнирите. Сега ще си проличи. Втори кръг е, а вече футболистите са изморени, пък ги пазят. За къде!?".

Люпко Петрович: ЦСКА няма голяма звезда като Меси, ще се посветя на отбора

Люпко Петрович: ЦСКА няма голяма звезда като Меси, ще се посветя на отбора

"Играчите не са лоши"