Футболисти на ЦСКА изненадаха приятно фен на отбора. Мартин Петров спечели търг в помощ на болно момиче, който беше организиран от физиотерапевта на "армейците" - Иван Христов.

Тази сутрин Христов заведе при привърженика на ЦСКА капитана на отбора Юрген Матей, национала Иван Турицов и вратаря Димитър Евтимов. Те лично му дадоха фланелката на "червените", която беше предложена за наддаване в търга.

Снимка 605823

Източник: Фейсбук

Мартин и Светлин Петрови са братя, които често се включват в благотворителни инициативи. А сърцата им "бият в червено" от деца. ЦСКА е тяхната голяма любов, откакто се помнят.

Те са собственици на ресторант "Национал" в Студентски град, София. Също така организират и кетъринга по време на европейските мачове на ЦСКА в София, на дербитата с Левски и тогава, когато "армейците" са на финал за Купата на България.

Мартин Петров не скри колко е трогнат от посещението на неговите любимци. И си пожела след края на сезона да види ЦСКА шампион.

"Очаквах Иван Христов да ми донесе фланелката, но не и да дойдат момчета от отбора. Че дори и капитанът Матей. Благодаря им за този жест. Трябва да помагаме, защото състраданието и съпричастността ни правят хора. Дай Боже момичето да се оправи", каза пред ТОПСПОРТ Петров, който и в работен ден е с шуба на ЦСКА.

ЦСКА не може да си позволи да повтори Локо (Пд)

ЦСКА не може да си позволи да повтори Локо (Пд)

В Стара Загора