Голямата цел на ЦСКА е ясна - титла на България. Всеки мач до края на шампионата ще е като финал за "армейците", а те нямат право на грешна стъпка още в първия двубой. Той е гостуване на Берое. В Стара Загора ЦСКА няма победа в 3 поредни срещи за първенство, като в два от случаите загуби. Време е Саша Илич и компания отново да променят статистиката, както го направиха неведнъж през есенния полусезон.

Снимка 582626

Източник: https://start-photo.bg/

Берое не е отборът от последните години, не показва стабилност и някакъв невероятен футбол. През настоящата кампания само един отбор от временния Топ 6 не победи заралии. Локомотив (Пловдив) отстъпи с 0:2 в Стара Загора, а ЦСКА не може да си позволи да повтори случилото се със "смърфовете".

Снимка 582618

Източник: https://start-photo.bg/

"Червените" разбиха този съперник с 5:1 на стадион "Българска армия". С 0:4 заралии бяха разгромени в София и от ФК ЦСКА 1948. Със същия резултат на техен терен ги помете Лудогорец. Левски стигна до трите точки при визита на Берое с 1:0, а Славия победи "зелено-белите" с 2:0 у дома. Всичко това означава, че само с класа и рутина, ЦСКА е длъжен да победи в неделя и да започне успешно пътя си към така чаканата и желана титла на България. Саша Илич и футболистите трябва да го осъзнават добре.

Червен картон в мача Берое - ЦСКА е много вероятен

Червен картон в мача Берое - ЦСКА е много вероятен

При съдия Георги Давидов