Физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов даде любопитно интервю в "Домът на футбола" по Диема спорт. 

Той е един от най-всеотдайните професионалисти в лекарския щаб и вече седем години работи в отбора на своето сърце и не крие колко се вълнува от този факт.

Христов признава, че почти не помни първата си година на "Армията" от емоции. 

"В отбора има настроение и хъс. За треньора мога да кажа, че работи отлично, вижда се желанието му. Вече съм тук 7 години. Почти не си спомням първата ми година в отбора от емоции. Тогава Христо Янев беше треньор, тогава му казах каква чест е за мен да работя за клуба и колко е сбъдната тази мечта.

Да работиш в ЦСКА е велико и задължаващо. Тънка е границата да работиш и да си фен. Трябва да запазиш хладен ум, за да помагам на терена по време на мач. Впечатляващо е да работиш с хора, които си гледал само телевизията. Винаги съм уважавал всички. Сменил съм 16-17 треньора за толкова години.

Саша Илич: Това, което показваме напоследък, е начинът, по който трябва да изглеждаме

Саша Илич: Това, което показваме напоследък, е начинът, по който трябва да изглеждаме

Имаме още много да коригираме обаче, споделя специалистът

Мачът с Базел е паметен, с Виктория (Пилзен). Много са мачовете.

Саша Илич е професионалист. Екипът му е отличен. Дойдоха, за да станат шампиони. Искаме да постигнем целите си. Тя винаги е само една - да сме на първото място. Както и пробив в Европа. Ние, физиотерапевтите идваме първи и си тръгваме последни. Знаем всичко за футболистите. Добри психолози сме, познаваме телата им и формата им.

Със звезди се работи лесно, когато малко те опознаят и спечелиш доверието им.

ЦСКА е в сгъстен график от няколко години. Това не е новост. С правилното натоварване, може да се стигне много далече. Всеки футболист има отделен план. Това е работата на кинезитерапевта. Нашата роля е да дозираме правилно всичко.

Бием или падаме, трябва да ме заедно", заяви Христов.