Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви, че отборът не е показал нещо особено срещу Сейнт Патрикс и че се е получил по-скоро нервен мач, но целта е изпълнена. Той говори направи на Летище "София" при пристигането на "червените" от Дъблин.

"Чак герои не бих казал, че са момчетата. Свършиха си работата, показвайки характер. Преодоляха пасива от първия мач и продължават напред. Ние на заминаване казахме, че отиваме да бием и да продължим. Не мисля, че сме показали кой знае каква игра. Мачът не беше на високо ниво, нервен мач, но си изпълнихме целта. Просто реалност е това.

ЦСКА победи Сейнт Патрикс с 2:0 като гост в Лигата на конференциите

ЦСКА си е ЦСКА! "Черната армия" на Илич мина през "светците" и отново е на плейоф в Лигата на конференциите!

Вижте подробности

Сега имаме мач със Септември - не по-малко важен, после ще гледаме към Базел. Много нервен мач беше снощи със Сейнт Патрикс, като и двата отбора искаха да продължат, затова така се получиха сблъсъци в края.

Със Септември няма да отлагаме двубоя. Тези решения ги взима треньорът, той е човекът, който взима решенията и преценява състоянието на играчите. До мача с ЦСКА 1948 има доста време.

Възможно е да отстраним Базел, ЦСКА е отстранявал и далеч по-големи отбори, но ще видим докъде ще ни стигнат силите", каза Филипов.

Турицов: Играхме като семейство

Турицов: Играхме като семейство

"Бяхме по-добри и заслужено продължихме напред"