Феновете на ЦСКА се надъхват едни други преди мача с Ботев (Пловдив). Те вярват, че Черно море има сили да вземе поне точка от Лудогорец, а любимците им този път да победят "канарите". При такъв развой на събитията, ЦСКА ще спечели своята титла №32. Утре се решава всичко - двата мача на истината започват в 20:00 часа.

Ето какво разпространиха в социалната мрежа привържениците на "червените":

"Докато дишам - надявам се!

Много се изписа през последните 24 ч. Отказваме да влизаме в полемики, тактически анализи или бистрене на съдийски наряди. Факт е, че всичко отново е срещу нас и шансовете ни за повечето от вас изглеждат малки, да не кажем илюзорни.

Но въпреки това вярвайте. В тези мракобесни за българския футбол времена единственият светъл лъч остана нашата вяра. Нещото, което нито продажни рефери, нито корумпиран футболен съюз, предателска сган и дори нашите врагове не могат да ни отнемат. Онова светло кътче в душите ни, скрито надълбоко и недостъпно за всички останали. Вярата, момчета, е най-могъщият ни капитал. И той плаши всички, тръгнали срещу нас, повярвайте ни.

Майната им на сметките и майната им на прогнозите. Да застанем рамо до рамо и да запеем за любимия отбор. Да изкрещим свещените четири букви с цяло гърло. И да чуят всички, че сме тук. И винаги ще бъдем!

Напред, армейци! С нами Бог!".

Тиаго Родригес: Мачът с Ботев е финал и дано ЦСКА бъде победител

Тиаго Родригес: Мачът с Ботев е финал и дано ЦСКА бъде победител

"Нямахме добри резултати срещу тях в последните мачове, но ги познаваме добре"