Футболистът на ЦСКА Тиаго Родригес беше избран за най-добрия играч на 35-ия кръг от Първа професионална лига. Португалецът вкара първия гол във вратата на Левски във Вечното дерби след страхотен изстрел от пряк свободен удар. 

"Първо искам да благодаря на всички, които са гласували за мен и най-вече на моите съотборници, без които нямаше да успея. Единственото, което чакаме е един финал, в който ще се борим докрай. Надяваме се в края ние да излезем победители и да станем първи. Спокойни сме, но е ясно, че когато играеш в голям отбор напрежение винаги има", заяви Тиаго Родригес по повод предстоящия последен кръг, в който ще бъде решена шампионската титла.

"Искаме да играем както трябва, да победим и знаем, че Лудогорец трябва да загуби точки, затова винаги има в такива мачове има малко напрежение. Сега вече трябва да спечелим и за съжаление трябва да чакаме Лудогорец да загуби точки. Всеки отбор играе за победи. Мачът с Ботев е един финал и дано ние излезем победители накрая.

През второто полувреме в мача с Левски ние се вдигнахме. Когато вкарахме гола и след червения картон, отборът играеше по-спокойно", добави той. 

"Колкото до формата, нормално е да има спадове и по-добри моменти. Справяме се добре на терена при новия щаб. Когато вече сме към края на шампионата е по-лесно да се правят равносметки, но трябва да изчакаме последния мач, за да видим какво ще стане.

Нямахме добри резултати срещу Ботев в последните мачове, но ги познаваме добре. Както казах това е един финал", завърши Тиаго. 

Божидар Чорбаджийски: Амбициите ми са да бъдем шампиони тази година, но това е Божа работа

Божидар Чорбаджийски: Амбициите ми са да бъдем шампиони тази година, но това е Божа работа

Има още малко да избутаме