Утре изтича срокът, който има "Ред Енимълс", за да плати осемте милиона за емблемата и активите на фалиралото дружество. Часовете минават, а от ръководството на клуба мълчат по темата. Което притеснява феновете. Те вече търсят варианти, за да убедят Гриша Ганчев да плати въпросната сума.

Ето какво предлагат:

"Привет, Армейци!

Всички знаем, че 8 милиона са адски много пари. Но така или иначе те ТРЯБВА да се платят, за да знаем, че с нашия любим клуб всичко е наред. По това спор няма и не може да има. Кратко и ясно. Въпросът е какво правим след това? От една страна клубът е длъжен да използва позитивната енергия, която ще се отприщи след плащането на активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) в четвъртък. Там възможностите са много и ще е престъпление, ако не се използват.

"Г-н Ганчев, плащате емблемата и оставате в историята. Ако ни излъжете, печелите нашата омраза"

"Г-н Ганчев, плащате емблемата и оставате в историята. Ако ни излъжете, печелите нашата омраза"

Фен се обърна към бизнесмена

Може ли обаче да се направи още? Ами може! И една никак немалка част от тези прословути осем милиона в крайна сметка могат да се върнат в клуба. Преди година и нещо имаше една среща, на която присъстваха доста хора. Имаше представители на основните групи от Сектор "Г", на организации като сдружение "Червени сърца" и индивидуални фенове от "А" и "В". На нея бяха бистрени именно такива идеи. По една или друга причина те тогава не се случиха, но сега нищо не пречи.

Специални билети за мачовете с ЕМБЛЕМАТА, най-различни артикули, приходите от които да влизат в специална сметка с образно име "ЕМБЛЕМА". Могат да се измислят хиляди неща. С ОГРОМНО УДОВОЛСТВИЕ ще си закупим ОТНОВО акции от ЦСКА. Възможностите са много, просто трябва да се използват и тогава осем милиона няма да изглеждат чак такава непосилна сума.

А сега важното е да се платят, за да може в петък сутринта всички заедно да извикаме: САМО ЦСКА!", пишат фенове във "Фейсбук".

Популярен фен на ЦСКА се снима в офиса на Ганчев и коментира темата с емблемата

Популярен фен на ЦСКА се снима в офиса на Ганчев и коментира темата с емблемата

Вижте подробности