Фен на ЦСКА написа прочувствено писмо до Гриша Ганчев с призив да бъде платена емблемата и активите на фалиралото дружество. Както е ясно, срокът за фирма "Ред Енимълс" изтича в четвъртък.

Ето обръщението на Асен Мечката, публикувано в една от големите фенски групи на ЦСКА във "Фейсбук" ("Всички фенове на ЦСКА в една страница. Можем ли?"):

"Г-н Ганчев, дойде момент в който с едно действие може да обедините отново Червената общност. Да забиете звучен шамар на враговете. Да вдигнете на крака ЦСКА!

Нито съм Ви на милионите, нито съм Ви на положението. Не съм и заможен. Имам едничкото ми достойнство и огромната любов към ЦСКА. И двете към днешна дата зависими от Вас. Нямам право да ви давам акъл, но имам право на мнение и позиция!

Дора Милева мълчи за емблемата на ЦСКА

Дора Милева мълчи за емблемата на ЦСКА

Не вдига телефона си

Почти винаги сте имал моето уважение и цял живот Ви чаках да дойдете в любимия ни клуб. След като вече сте тук, ясно ми е, че сме свързани и зависими един от друг. Затова и не приемам, че вече може да си тръгнете. Не приемам и, че можете да изречете думите и обещанията, които винаги съм искал да чуя, и да не ги изпълните. Не приемам, че след като минахме през ада и тръгнахме нагоре с Ваша помощ, сега ще сринем всичко, пак благодарение на Вас!

На събранието, след което ви подкрепихме, Вие дадохте обещание, че ще ни изправите на крака. Че ще върнете всичко, което ни принадлежи и че ще изгоните змиите от нашия дом. Че ще почне да се работи професионално, както приляга на името ЦСКА. Едно по едно - къде с компромиси, къде с друго, нещата взеха да се нареждат и остана едно-едничко нещо, за да изпълните думите си. Едно нещо, от което със замах ще унищожите врага и ще влеете сила в редиците ни. Знам, че знаете много добре за какво иде реч. Аз просто ще го изрека/напиша. ПЛАЩАТЕ 8-те милиона, записвате се в историята с главни букви и печелите любовта и уважението на цялата Армейска общност.

Феновете на ЦСКА: Платете емблемата!

Феновете на ЦСКА: Платете емблемата!

Направиха анкета

Излъгвате ни и печелите нашата омраза. Тогава всичката гняс по унищожаването на великия ЦСКА ще се препише на Вас. Никой Армеец (какъвто сте и Вие) не би искал това!

8 милиона са много пари, но не могат да се сравнят с ЦСКА и най-вече със Сектор "Г", с любовта на "червените" фенове. Те са безценни и един път в живота се отваря такъв шанс - да купиш безценното с пари!

Надявам се да останем заедно и да продължим възхода. Вие... Ние... Общата ни любов и страст ЦСКА!!!

С уважение: Асен Мечката".

Атанас Борносузов поискал отлагане на плащането на активите на ЦСКА

Атанас Борносузов поискал отлагане на плащането на активите на ЦСКА

Бившият футболист с доста странна молба