Назначението на Саша Илич за треньор на ЦСКА предизвика широк отзвук в червената общност. Прави впечатление, че голяма част от "червените" привърженици са положително настроени към идването му, но изразяват съмнение, че ще получи нужната подкрепа и доверие. "Тема спорт" представя част от мненията на феновете във Фейсбук.

Васил Вълчев: Човекът вдъхва доверие! Няма да му е необходима адаптация към родната джунгла, тъй като идва от подобна. Знае тежестта на фланелката. Млад и перспективен, в чудесна футболна възраст за треньор. Говори сдържано, изглежда здраво стъпил на земята и звучи мъжки. Единственото, което трябва, е и ние, и ръководството да го оставим да работи!

Иван Чолев: Дано най-накрая видим един атакуващ ЦСКА, каквато е и философията на Саша Илич.

Koko D. Nunkov: Най-хубавото е, че се видя истинска борба от страна на ръководството да го привлечем. Надъхан и с хъс човек, който съм сигурен, че ще донесе позитиви за ЦСКА!

Филип Филипов: В ЦСКА ще има сериозни промени, финалът беше последната капка

Филип Филипов: В ЦСКА ще има сериозни промени, финалът беше последната капка

"Искаме да решим проблемите и да дадем отговори за бъдещето на клуба"

Пак Ас Атаназ: Надявам се вече да няма връщане назад и въртене на стари муцуни - Белчев, Пенев, Младенов... Футболът се развива и няма време за сантименти. Футболът отдавна не е надъхване, тичане и лежане на стари лаври.

Sasho Mutata: Млад, нахъсан, добър избор, НО този път трябва да го оставите да работи и да имате комуникация с него. В противен случай ще докажете на всички, че НЕ ИСКАТЕ да управлявате ЦСКА нормално.

Dimitar Hristov: Млад, доскоро активен състезател, със солидна визитка, който знае какво е да си шампион. Умерен оптимист съм.

Ivan Panayotov: Сърбите са чешити и трудно търпят външна намеса. Дано и Илич да е сериозен. Преди години Йешич ме спечели с думите "Заедно можем"! След това дойдоха и резултатите. Имаше страхотна симбиоза треньор-играчи!

Alain Delon: Сърбите си имат силна треньорска школа, не са като нашите бездарници. Дано да овладее тая сбирщина и направи силен отбор.

Plamen Georgiev: Не че искам да разваля хубавия момент, но колко треньори видяхме да пристигат с иновативни решения и желание за работа и на колко наистина им се разреши да работят?

Ruslan GP: Абсолютно очаквам и се надявам да научи езика! Това е уважение и задължение за всеки човек, работещ/живеещ в чужбина. Аман от преводачи 7 години.

Ники К.: Офанзивен футбол и повече голове ще върнат много хора на стадиона!

Stanyo Atanasov: Пичага е, ама воли чашката. Инфо от първа ръка.

Иван Стоев: Ако не почнат преговори зад гърба му в средата на ноември, значи ще изкара до март. Стара китайска мъдрост.

Жорди Кайседо вече не влиза в сметките на Бешикташ

Жорди Кайседо вече не влиза в сметките на Бешикташ

Вижте подробности