Фенове на ЦСКА са твърдо решени да съберат пари и да платят очакваните големи глоби за клуба след мача срещу отбора на Любослав Пенев. Привърженици се свързаха с ТОПСПОРТ и казаха за идеята си. Очаква се наказанието на ЦСКА да бъде обявено от Дисциплинарната комисия скоро.

Феновете държат идеята им да стигне до ръководството на ЦСКА и в сайта на клуба да бъде поместена банкова сметка, където средствата да бъдат събрани.

Снимка 585730

Източник: startphoto.bg

Очаква се глобата да е сериозна заради реакцията на привържениците, най-вече в Сектор "А". Част от тях посрещнаха делегацията на гостите с канонада от предмети. По тях летяха стотинки, запалки, бутилки с вода и няколко седалки. Целият стадион пък скандираше обидни думи по адрес на Любослав Пенев и Стойчо Младенов, което също ще доведе до глоба.

Снимка 585717

Източник: startphoto.bg

"Ние изразихме ясно позицията си. Тези хора бяха наши любимци, но предадоха ЦСКА. Смешно е да твърдят за някакъв сценарий. Те сами си организираха такова посрещане, с действията и думите си преди мача. Държим да платим глобата. Естествено, че ще е голяма. Винаги е така, когато става въпрос за ЦСКА. Дано повече хора се включат в тази инициатива. Нека клубът помести банкова сметка, където да съберем сумата", казаха пред медията ни фенове на ЦСКА.

ЦСКА с топ трансферите този сезон от цялата efbet Лига

ЦСКА с топ трансферите този сезон от цялата efbet Лига

Това твърди авторитетният сайт transfermarkt.com