Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще направи поне две промени в стартовия състав заднешния двубой с Етър спрямо издънката срещу Арда в предишния кръг.

На пейката ще седне Емануел Шакич, който направи поредица от много слаби представяния и беше заменен още на почивката преди няколко дни. На негово място ще започне Тибо Вион. Французинът се включи на ниво срещу Арда и заслужи доверието на сръбския наставник.

Сериозен интерес от Нидерландия към Християн Петров, сравняват го с Ван Дайк

Сериозен интерес от Нидерландия към Християн Петров, сравняват го с Ван Дайк

Няколко клуба от Ередивизие искат защитника

В титулярния състав ще се завърне и Майкъл Естрада. Еквадорецът изненадващо не започна срещу Арда. В петък в нападение стартира включилият се силно срещу Пирин (2:1) Матиас Фаетон, който партнира на Дюкенс Назон. Двамата обаче не намериха път към вратата на гостите.

През второто полувреме все пак и Естрада бе пуснат в игра. Ел Маестро харесва качествата му и най-вероятно му е дал почивка. Сега обаче ще го върне в стартовия състав.

Сърбинът до последно ще избира негов партньор във Велико Търново. Таранът Дюкенс Назон е водещият реализатор на ЦСКА със 7 гола, но не е опъвал противниковата мрежа от 2 октомври срещу Локо Пд. Останалите опции в нападение са Матиас Фаетон и Данило Асприля. Любопитното е, че последният не е започвал като титуляр през кампанията, информира "Тема Спорт".

Етър - ЦСКА 0:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Етър - ЦСКА 0:1 (Развой на срещата по минути)

Срещата на стадион "Ивайло" във Велико Търново е от 17:00 часа