Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели мението си след края на приятелския двубой срещу Литекс, спечелен от "червените" с 5:3. Специалистът открои представянето на младите играчи, като говори и по въпроси, свързани с трансферите в клуба.

Ето какво заяви той:

"Не искам да влизам толкова в детайли. Мачът беше важен от кондиционна гледна точка. Най-много сме доволни от представянето на младите играчи. Смятам, че всичко е наред и няма проблеми. По-голямата част от отбора утре ще има ден почивка и ще се възстановява.

"Скаршем ще ни даде още опции. Вчера го видях да тренира за първи път и изглежда в добра форма. С него ще имаме повече възможности и ще се опитаме да го интегрираме бързо в отбора. За първи път чувам тази история с Пластун. Не мисля, че е добра информацията. Работата с младите е динамичен процес, няма как да гледаме толкова далече в бъдещето. Който играе най-добре, той ще бъде на терена."

"Не е моята работа да говоря за трансфери. Имам много желания. Марселиньо Кареасо е болен четири дена и днес тренира за първи път. Майкъл Естрада също не е тренирал достатъчно, за да играе днес, това е застраховка. Няма развитие със ситуацията с Бисмарк Чарлс, доколкото знам."

ЦСКА започна 2024 година с победа и голово шоу срещу Литекс

ЦСКА започна 2024 година с победа и голово шоу срещу Литекс

Двубоят завърши 5:3 за "червените"