Нестор ел Маестро бе включен във филма на "FIFA Football", който ще бъде излъчен следващата седмица по Евроспорт. Треньорът и Кирил Десподов са двамата от ЦСКА, които говорят за отбора.

Ето мнението на Ел Маестро:

"Естествено, че плановете ми не са да бъда уволнен. ЦСКА е нещо като спящ гигант. Да участваме в квалификациите за Лига Европа миналото лято беше искрата, която ме запали. Мечтая през следващата година да бъдем в групите на някой от евротурнирите. В тези няколко мача, които изиграхме на международната сцена, в най-голяма степен се чувстваше силата на феновете, които винаги са зад отбора. Имаме добро ядро от местни футболисти - може би половината от националния отбор на България е съставен от наши играчи.

Очакванията са да печелим всеки двубой - нищо по-различно от който и да е голям клуб. Това, което ме изненада малко, е интензитетът на напрежението, с което трябва да се живее в ЦСКА. Не е лесно. Това е нещо като голям кораб, който успешно трябва да заведеш до целта. Предизвикателството е огромно. ЦСКА скоро трябва да бъде шампион. Ако стане тази година, ще бъде невероятно. Но ако не е през тази или следващата, със сигурност, когато дойдете отново да правите филм, треньорът ще е друг, защото очакванията са много големи. За ЦСКА второто място не е дори близо до добро", каза треньорът на "червените".

Кирил Десподов: Доста е трудно да играеш в ЦСКА

Кирил Десподов: Доста е трудно да играеш в ЦСКА

Ето какво заяви звездата на "червените" за предаването "FIFA Football"