Нов клуб с името ЦСКА изгря на футболния небосклон! Това, за което се говори от известно време насам, вече е факт - ЦСКА 1948 се обедини със Септември (София)! Отново имаме отбор ЦСКА Септемврийско знаме!

Зад мащабния проект стоят бизнесмените Кирил Домусчиев и Румен Чандъров. На този етап първият ще продължи да бъде собственик на Лудогорец, но ще помага финансово на новия ЦСКА. По-голяма част от издръжката ще поеме Чандъров, който се е запътил към Първа лига със Септември. Софийският тим е на второ място във временното класиране на Втора лига с 2 точки по-малко от Етър (Велико Търново).

Кирил Домусчиев и Румен Чандъров правят ЦСКА Септемврийско знаме за Първа лига?

Кирил Домусчиев и Румен Чандъров правят ЦСКА Септемврийско знаме за Първа лига?

Възможен ли е такъв проект?

"Да, обединихме се със Септември. Както знаете, подали сме заявка за участие в търга за емблемата и активите на фалиралия ЦСКА. След като търгът беше провален, ще участваме в новия такъв, който най-вероятно ще е през есента. Претендираме да сме правоприемник на ЦСКА. Целите ни са високи - титлата на България най-много до две години", коментира пред ТОПСПОРТ човек от ръководството на ЦСКА 1948.

Румен Чандъров е говорил с Любослав Пенев да стане треньор на ЦСКА Септемврийско знаме. Другата голяма новина е, че той се опитва да навие и Димитър Бербатов да участва в проекта. Бизнесменът предлага отлична оферта към Митко да се завърне на терена и да поведе атаката на "червените". Както е известно, Бербо вече няколко пъти тренира с ЦСКА 1948. В Септември пък играе бившият капитан на ЦСКА - Борис Галчев. Той ще бъде част и от ЦСКА Септемврийско знаме.

Румен Чандъров: ЦСКА Септемврийско знаме? Няма такова нещо!

Румен Чандъров: ЦСКА Септемврийско знаме? Няма такова нещо!

"За първи път го чувам това"

Да, ама не! Поне за момента... Честит 1 април - Ден на шегата, скъпи читатели на ТОПСПОРТ. Благодарим, че продължавате да бъдете с нас. Усмихвайте се повече и бъдете положително настроени.

Честитим празника и на всички футболни хора, които са герои в тази "новина". Вярваме, че ще подходят към нея с чувство за хумор.

Бъдете здрави и усмихнати!