Легендарният вратар на ЦСКА - Георги Велинов, коментира последните три нови попълнения на "червените", привлечени в часовете преди затварянето на трансферния прозорец.

"ЦСКА трябва да разполага с широчина в състава си. Треньорът Саша Илич да може да разчита както на достатъчно качество, така и на достатъчно количество. Имахме липси по фланговете и съм много доволен, че те бяха запълнени. Дано новите момчета бързо се адаптират и да покажат защо са привлечени на "Армията", заяви Джони. Той обърна специално внимание на Симеон Александров.

"Аз имам наблюдения върху Симеон Александров много отдавна. Моят син (б.р. - Венцислав Велинов) работи в школата на Септември и това момче от доста време ми е грабнало вниманието. Останах изключително доволен, че го привлякохме в ЦСКА. Виждате, че тръгна силно и в елита, направи супермач на "Армията", вкара ни и красив гол, добре че го отмениха (смее се). Има голямо бъдеще пред себе си, получава златен шанс и вече от самия него зависи да се труди усърдно и да се докаже в ЦСКА", категоричен бе Велинов пред "Тема спорт".

Симеон Александров: Като разбрах за интереса на ЦСКА, бях в шок

Симеон Александров: Като разбрах за интереса на ЦСКА, бях в шок

"Ще се влагам на 120% в тренировките, за да може да си намеря място в отбора"