ЦСКА се подсили с младия талант Симеон Александров, който сподели първите си впечатления от обстановката в тима от "Българска армия". Той заяви, че една негова мечта вече се е сбъднала и не може да се опише с думи как се е чувствал след информацията, че ЦСКА иска да го привлече. Младият футболист е наясно с тежката конкутенция в ЦСКА, но е амбициран да се докаже.

"Бях на осем години, когато започнах да играя в школата на Локо Пловдив. Показах много добри игри и след това Септември ми прати покана. Не знаех дали мога да направя тази стъпка в София и да оставя семейството си. Много съм доволен, че направих тази крачка, защото показах много добри игри и спечелих доверието на Септември.

Постепенно се приближих към мъжкия футбол - изобщо не ми беше лесно. Много съм бърз и техничен, което ме отличава. Не ме е страх да играя един на един. Семейството ми много ми помага. С тяхната подкрепа съм стигнал дотук и съм им много благодарен. Те много се зарадваха, защото това е много голям клуб.

Симеон Александров тренира на 100%, Жираир Шагоян все още не

Симеон Александров тренира на 100%, Жираир Шагоян все още не

Арменецът не взе участие във всички упражнения

Като разбрах за инетереса на ЦСКА, бях в шок - толкова голям тим да иска 18-годишен футболист. Бях много радостен и това няма как да се обясни с думи. В клуба има много добри футболисти и ще ми бъде много по-трудно. Трябва да спечеля доверието на треньора и ръководството. Ще се влагам на 120% в тренировките, за да може да си намеря място в отбора", заяви Александров.