След като премина под наем в състава на американския ФК Далас, крилото на "червените" Едвин Джеси разказа за последните си няколко месеца в редиците на ЦСКА. Самият той призна, че през този период е бил бледо копие на себе си.

Едвин Джеси: Пожелавам късмет на всички в семейството на ЦСКА

Джеси: Пожелавам късмет на всички в семейството на ЦСКА

Футболистът на "червените" се сбогува с доскорошния си тим

"Трансферът беше много важен за мен. Бях много нещастен преди няколко месеца. Първата част на сезона, когато бяхме с Нестор ел Маестро, беше сполучлива. Той знаеше как да се отнася с мен, за да съм мотивиран. Отношението е много важно, а той се държеше много добре. Но през втория полусезон, когато дойде господин Пенев, нещата се промениха негативно. Не усещах, че съм важен или ценен за отбора. Мисля, че това беше основната причина да реша, че е време за промяна".

ЦСКА победи Ред Бул (Залцбург) с 1:0
Обновена

Престижна победа за ЦСКА в последната контрола на австрийска земя, "червените" се справиха с Ред Бул (Залцбург)

Евандро вкара единственото попадение за "армейците"

"Всеки можеше да види, че съм някакво бледо подобие на себе си. Не бях щастлив. Щастието е най-важно за мен. Ако съм радостен, се представям страхотно и на терена. Аз също усещах, че не съм на себе си, нещо ми става. Близките ми го виждаха, момчетата в съблекалнята го виждаха. Чувствах, че е време да поема по нов път", добави той пред колегите от bTV.

"Тук, във ФК Далас, нещата са малко по-развити откъм организация и инфраструктура. ЦСКА се развива, въпреки че е минал през труден период преди няколко години, но със сигурност расте все повече. От друга страна, ЦСКА има по-славна история. Все още не знам феновете тук как са, но едва ли могат да надминат сектор "Г", категоричен е Джеси.

Радослав Димитров може да подпише с ЦСКА

Бивш футболист на Левски може изненадващо да подпише с ЦСКА

Люпко Петрович дава шанс за изява на БГ Меси - Радослав Димитров