Едвин Джеси беше изгонен пресилено от съдията Владимир Вълков в 41-ата минута на дербито Левски - ЦСКА. За удар без топка по Иван Горанов. Медии и специалисти са на мнение, че съдията не е трябвало да показва червен картон. Още повече, че малко преди автогола на ЦСКА, донесъл победата на Левски, имаше подобна ситуация, при която Паулиньо удари Турицов. Не последва дори фаул.

"Нямам думи за тази ситуация. Чувствам се разочарован, че получих червен картон. Ако го ударя с лакът, разбирам да падне така, но няма нищо такова... Играе за националния отбор на България, капитан е на Левски. Той трябва да е за пример. А когато направи нещо такова, е много лошо. Бутнах го с две ръце по рамото. Не исках да го докосна по лицето, бутнах го по рамото. Не му прави чест! Ако се страхуваш да действаш срещу мен един на един, не е този начинът.

Вчера треньорът сподели, че такова нещо може да се случи. Това не е червен картон, много съм нервен. Щастлив съм, че играя в този шампионат и съм част от най-големия отбор в България. Когато играем мачове срещу който и да е от другите отбори, нямаме проблем със съдиите. Но когато играем срещу Левски и Лудогорец, винаги има такива неща. Днес, първо с мен, а после Паулиньо удря без топка Турицов, но нищо. Всички го виждат", каза Джеси.

Любослав Пенев: Очакванията ми се сбъднаха, нямаше червен картон!

Пенев: Очакванията ми се сбъднаха, нямаше червен картон!

"Играхме добре до последната минута"