Бившият футболист и директор в ЦСКА Драголюб Симонович написа във "Фейсбук" много дълъг пост, в който коментира и Стойчо Младенов. 

Ето част от мнението на сърбина: 

"Мисля, че и аз като кръстник на Тройчо мога да споделя някои неща. Преди десетина години го нарекох Неустойчо, а почти цяла "червена" България ми скочи. Какъв съм аз, сръбският боклук, та да обиждам и унижавам такава легенда с този прякор. 

Сега, години по-късно, малко хора останаха, които не използват този прякор. Наистина останах изненадан, когато той се завърна за пореден път като треньор на ЦСКА. Защото добре знаех мнението на Ганчев за Неустойчо. Намерих нов прякор на Неустойчо - Троянец. Ганчев много добре знаеше за треньорските му неумения. Моето предположение беше, че това е голям компромис и назначението му е направено под голям натиск. Защо Троянец? Голяма радост и еуфория беше, когато Неустойчо се завърна на "Армията". Но не разбраха, че пред стените на стадиона е оставил дървения кон.

Някъде по това време в Левски се беше завърнал Мъри. Казах след мача с Пилзен да гледат как Левски ще става все по-добре, а ЦСКА все по-зле. Заради това не бях изненадан от случващото се с ЦСКА през пролетта. Не бях изненадан и когато Троянеца заговори за селекция и блокирани телефони. За всичко, не и защо ЦСКА не може да си подаде два паса. Същото беше и през пролетта на 2012 година, когато загуби спечелена титла. Тогава имаше 8 точки пред Лудогорец, 5 кръга преди края. Много хора и днес обвиняват Гърнетата. Митко и Иво тогава специално направиха и невъзможното, за да стане ЦСКА шампиони. Наистина ли някой си мисли, че 10 поредни победи тогава са заслуга на треньорски умения на Неустойчо? След време ще разкажа за това "невъзможно" и как Караманджуков беше почти загубил "мач" за един генерал и среща на "Бесо", и много други подробности. 

Когато Неустойчо поеме ЦСКА, задейства се голяма машина. Разни пратеници отиват при собственици на ЦСКА и обясняват, че Неустойчо е единствено и най-добро решение за треньор. Добре познати журналисти Стойчовисти съсипват треньора, който трябва да бъде сменен. Включват се задължително двата гола срещу Ливърпул, Васил Левски става незначим за българската история в сравнение с Неустойчо. Започват да се използват думите "любов", "сърце", "червена кръв". Собствениците пък са много красиви и добри хора. Виновен за всичко е предишният треньор. А за него е важна само една думичка - селекция! Нищо друго! Селекция, селекция, селекция... Гърнета и Лупи бяха много подходящи за селекция. Неустойчо от 2000 до 2015 година 4 пъти стана треньор на ЦСКА. Точно през тези 15 години са на направени и всички задължения, които докараха клуба до фалит. Троянеца има решаваща роля в 8-9 от тези 15 години. Той е един от най-отговорните хора за финансовата катастрофа на ЦСКА".