В ЦСКА могат да се похвалят с добри новини преди подновяването на сезона у нас. След като доскоро в лазарета на "червените" имаше няколко футболисти, сега вече всички са възстановени от своите травми и ще бъдат на разположение на Саша Илич за заключителните мачове от сезона, пише"Тема спорт".

Последната неприятна новина за "червените" дойде преди дни от Хаити, след като нападателят Дюкенс Назон бе повален от треска и бе приет по спешност в болница. Оказа се обаче, че проблемът не е бил сериозен и 28-годишният таран бе изписан бързо от лечебното заведение, а от днес дори се очаква да поднови тренировки с тима на Саша Илич.

Назон минал прегледи в болница, добре е

Назон минал прегледи в болница, добре е

Футболистът няма здравословен проблем, но му прилошало

Всички останали национали на ЦСКА Станислав Шопов, Християн Петров, Енех Махмутович, Жираир Шагоян и Амос Юга - се прибраха в София без физически оплаквания и ще бъдат на разположение за двубоя с Черно море за Купата на България.

Освен това и Иван Турицов вече тренира с основната група, след като доскоро лекуваше контузия в коляното. Той все още не е 100% възстановен и вероятно ще пропусне срещата с "моряците", за да може да е напълно здрав за двубоите със Славия и Левски в първенството.

Асен Дончев също имаше проблем в коляното, но и той вече е готов за игра и дори влезе като резерва в контролата със Спортист (Своге). Той също вече е на разположение на Саша Илич.