Легендата на ЦСКА и треньор номер 1 на ХХ век у нас Димитър Пенев сподели пред "Мач Телеграф" впечатленията си от гръмката победа на "червените" над Берое с 4:1 в Стара Загора. Той заяви, че очаква още повече фенове да подкрепят отбора на стадион "Българска армия".

Берое - ЦСКА 1:4 в мач от efbet Лига

ЦСКА не дава първото място! "Армейците" разгромиха Берое в Стара Загора

Селекцията на Саша Илич се развихри през второто полувреме

"Изглежда, че играчите са се подготвили добре. Първо трябва да кажем, че с играта се вижда, че преследват титлата. Има надежда да се борят момчетата за първото място. Това всичко става с работа, тренировки, а и най-вече като прибавят необходимите точки в актива си. Ако не успеят да ги прибавят, няма какво да коментираме.

Саша Илич: ЦСКА доказа, че има характер, за да обърне мач

Саша Илич: ЦСКА доказа, че има характер, за да обърне мач

"Фантастична реакция от моите футболисти"

Смените, които Саша Илич направи, явно е преценил, че са правилните. Това е неговото виждане над нещата. Негова е отговорността, както и на неговите помощници. Аз не мога да коментирам дали са верни или не тези ходове", започна той.

"Имаше голяма разлика в играта през първото и второто полувреме на ЦСКА. Чужденците имат качества, но е трудно. Саша Илич е много кадърен треньор и натрупа опит вече, както и резултати. И в Сърбия, и тук. Трудно му е и на него, но показват характер. Не се наемам да коментирам играта.

ЦСКА надъха феновете си: „Армейци“, войната тепърва започва, можем да я спечелим само заедно

ЦСКА надъха феновете си: „Армейци“, войната тепърва започва, можем да я спечелим само заедно

От днес (13 февруари) започва онлайн продажбата на абонаментните карти за пролетния дял от сезон 2022/23 г.

Феновете се завърнаха на стадиона, което е хубаво. Те симпатизират на ЦСКА и не бива да се отделят от клуба. Мина известно време и всички отношения и разговори, които са се провели са дали резултат. Всички си простиха и вече са заедно в името на ЦСКА. Предполагам, че привържениците на "Българска армия" ще са още повече от тези в Стара Загора.

Важното решение на ръководството на ЦСКА, което дава резултат

Важното решение на ръководството на ЦСКА, което дава резултат

Да не продадат Браян Морено

Вече има едно обединение и ръководството и феновете са се разбрали и са си простили. Всичко е в името на това да има резултати. Важното е да има напредък в резултатите. Лудогорец са сериозен отбор. Левски също тръгнаха уверено, но там не разбрах какво точно се случи и се стигна до редица слаби резултати.

Драган Шолак: Сделката за Левски пропадна!

Драган Шолак: Сделката за Левски пропадна!

Лоша новина за "синя" България

Ръководството на "Герена" си знае. Надявам се ЦСКА да спре хегемонията на Лудогорец. На всички, които обичат "червените" им се иска това да се случи и клуба да е шампион. Без значение с колко точки ще е пред втория. Има желание това да се случи и ще се атакува титлата", заяви Пенев.