Бизнесменът Драган Шолак разпространи официално писмо до медиите, в което информира, че сделка за придобиването на футболния клуб Левски няма да има. Сърбинът обяви и своята версия за получилия се провал в преговорите. Ето какво се казва в становището му:

"Във връзка с големия обществен интерес към потенциалната сделка между United Group и/или Sport Republic, свързана със собствеността на ФК "Левски", бих искал да ви информирам, че преговорите за придобиване на клуба завършиха неуспешно.

Положихме сериозни усилия и приложихме цялата си професионална експертиза, за да преструктурираме основно дълговете на ФК "Левски" и да развием стабилен бизнес модел, който да гарантира устойчив успех на клуба - както очакват многобройните поддръжници и фенове на ФК "Левски" в България. За съжаление не постихнахме успех.

Бих искал да изразя специалната си благодарност към министъра на младежта и спорта г-жа Весела Лечева и българските институции за подкрепата и ангажираността им по време на целия процес".

Петър Курдов: Наближава времето, когато ще изгонят Мъри и Наско с камъни от "Герена"

"Наближава времето, когато ще изгонят Мъри и Наско с камъни от "Герена"

Мнението е на Петър Курдов