Почетният президент на ЦСКА - Димитър Пенев бе подготвил специална рече по повод събирането на ветераните.

"Добре дошли на всички. Искам да споделя няколко думи пред своите колеги и бивши ръководители в ЦСКА. Желанието ми е каквото празнуваме сега, така до го направим и навръх 70-годишнината, но вече да поливаме трофеи".

Легенди на ЦСКА се събраха у дома, на "Армията"

Легенди на ЦСКА се събраха у дома, на "Армията"

Пожелаха на отбора титла и купа

"70 години не са малко. За този период стотици наши добри футболисти са прославили ЦСКА не само в България, но и по целия свят. Неслучайно имаме играчи, които са печелили международни награди - "Златна обувка". Един от тях е Петър Жеков, който е тук сред нас. Но да не изброявам всички, защото сте много, а времето е малко. Нека да пожелаем много здраве и успехи по повод 70-годишнината на ръководството, на президента Ганчев и неговите помощници. Призовавам да подкрепяме ЦСКА във всичко".

"Нашият клуб се изправя. Да не забравяме още, че ЦСКА има определени традиции - ние сме били в армията, играли сме за армията. Всичко това ни е дало определено възпитание. И не само на нас, футболистите, но и на всички останали спортисти от ЦСКА. Нашият клуб е дал редица големи спортисти. Желая ви здраве, успех и наздраве!", заяви Пенев, цитиран от "Тема Спорт".

Красен Кралев: Договорът за базите на ЦСКА може да бъде сключен още до края на тази година

Красен Кралев: Сагата с базите приключи, подписваме договора с ЦСКА до 10 януари

"Ние си свършихме дълга, всички са спокойни"