Легендата на ЦСКА Димитър Пенев, който в момента е част от триото, което води отбора, взе участие в пресконференцията по случай турнира за аматьори "Албена Къп 2019". 

"Добромир Митов ли? Тези въпроси не трябва пред вас да ги споделяме. Съвети не се дават, в разговорите си имаме точни приказки. От много акъл вече 20 години блокирахме, не ни вървят много акълите. Целите са такива, каквито са били десетки години - първо място, турнири, приятелски турнири.

Важното е самите изпълнители на терена да чувстват старите задачи, старите разбори - имам предвид успехите на ЦСКА. По-бързо трябва да се приспособят, да знаят за кой клуб играят. Това не се отнася само за ЦСКА, а и за Локомотив, Славия, Левски, Ботев.

Дали Добри Митов се консултира с мен? Тези въпроси са лично наши. Моето мнение си е за мен, още е рано да го коментираме. Чакаме последното решение за стадиона.

От сърце желая успех на Краси Балъков! Той беше добър футболист, а показа, че може да работи и като специалист, треньор. Вече сме членове на Европа, трябва да сме равни на Чехия", заяви Пенев.

Димитър Пенев: Лъвовете ще свършим работата в ЦСКА, това-онова...

Димитър Пенев: Лъвовете ще свършим работата в ЦСКА, това-онова...

"Без резки движения"