Музеят на ЦСКА отново отвори врати. Новият уредник Христо Христов посрещна първите желаещи. На събитието присъства и Димитър Пенев, за който имаше несъстоятелни слухове, че е прогонен от "Армията".

ТОПСПОРТ първи ви информира, че нито Пенев, нито Петър Жеков са били гонени или ще бъдат нежелани при "червените".

ЕТО И СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА ПО ПОВОД ОТНОВО ОТВАРЯНЕТО НА МУЗЕЯ:

Армейци,

Mузеят на спортната слава на ЦСКА отново отвори врати. Днес точно в 11:00 часа новият уредник на музея Христо Христов - Ицо Графа (Чичо Граф) посрещна първите посетители и държа пламенна реч пред всички.

Почетният президент на клуба Димитър Пенев бе сред най-видните гости, уважили церемонията. Той бе посрещнат с питка и мед и бурни аплодисменти от всички дошли на откриването. Легендата на ЦСКА зарадва най-малките армейци от Академията като им подари биографията си, заедно с картички разписани от него специално за всяко едно дете. Стратега приветства всички присъствавщи и пожела на Чичо Граф да разказва за още много не само стари, а и нови успехи на любимия ни тим.

Музеят на ЦСКА отново отваря врати

Музеят на ЦСКА отново отваря врати

От 11:00 часа

Изпълнителният директор Пламен Марков също уважи събитието и приветства новия уредник на музея с "Добре дошъл" като му пожела здраве и успехи. Той изказа специални благодарности на покойния Александър Манов, който дълги години съхраняваше историята и най-ценните реликви в храма на ЦСКА.

На събитието присъстваха децата от набор 2012 г. от школата, директорът на Академията и редица треньори и бивши футболисти на червените.