Президентът на ЦСКА и един от собствениците на фирма "ТИТАН АД", която се занимава с извозването и почистването на боклука на голяма част от България Димитър Борисов е един от протестиращите в подкрепа на премиера в оставка Бойко Борисов.

Както е известно, контрапротестиращи граждани се намират в момента пред Народното събрание, за да се противопоставят на оставката на кабинета "Борисов".

Димитър Борисов заяви, че е на протеста като гражданин, че там и други привърженици на ЦСКА, но не организирани, нито има такива, доведени от "Титан" на площада. Босът на "червените" е категоричен, че е доволен от управлението на ГЕРБ и затова е там.

"Търговският и изпълнителният директор на ЦСКА също са тук. Като граждани сме тук, не като собственици. Подкрепям Бойко Борисов като гражданин", обяви Борисов, който не бе разпознат от журналистката на бТВ и се наложи от студиото да и обяснят кого точно трябва да интервюира.

"Последно бях на митинг през 1991 година сега отново идвам, доволен съм от управлението на ГЕРБ. Няма служители на Титан тук, не сме ги изкарали тук."

"Аз нямам искания, дошъл съм в подкрепа на премиера. Той направи най-много за спорта в последните 30 години."

"Има фенове на ЦСКА тук, но малко, те са лоялни привърженици на ЦСКА. Такива като Дучето, разни провокатори няма. Не са организирани феновете. Като гледам така ние не сме отбор от върхушката, а от народа."