Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба за пореден път пропусна двубой заради травма, пише "Тема Спорт". Той имаше чудесна възможност за първи минути през пролетта при отсъствието на Браян Морено и лошото кондиционно състояние на Лазар Туфегджич, които бяха болни с висока температура през седмицата. Вместо това обаче котдивоарският нападател почувства болки в крака в навечерието на срещата и отпадна от групата на "армейците".

Както е известно, израсналият в Норвегия 28-годишен футболист претърпя операция на коляното в средата на ноември и не успя да вземе пълноценно участие в зимната подготовка на тима. Той все пак игра в две от контролите, но все още не се е завърнал в официален двубой. Попадна в групата единствено при победата с 1:0 над Септември (София), но остана неизползвана резерва.

За последно Бамба бе на терена в 12-ия кръг при успеха с 2:1 над Пирин (Благоевград) на 3 октомври. През сезона пък взе участие в общо 8 мача във всички турнири, в които вкара един гол - за 1:0 над Спартак (Варна) в морската столица.

Вирус покосил четирима играчи на ЦСКА

Вирус покосил четирима играчи на ЦСКА

Вижте кои са те