Временният треньор на ЦСКА - Даниел Моралес бе със смесени чувства след победата с 2:1 като гост на Монтана.

Вечното дерби ЦСКА - Левски няма да се отлага?

Вечното дерби ЦСКА - Левски няма да се отлага?

Такава е нагласата на БФС и ръководството на "армейците"

"Резултатът е добър за нас, мисля, че можеше и по-рано да приключим мача. Отборът продължава да създава ситуации, но когато дойде време да завърши, не го прави - неспокойствие, липса на концентрация, но това е. Поздравления за Монтана, вижда се, че играе добър футбол. Дойдохме тук да вземем три точки. Не беше лесно след загубата в Лига Европа, но поздравления за момчетата, че се раздадоха до края. Слав Богу взехме трите точки.

Бруно Акрапович поема ЦСКА!

Бруно Акрапович поема ЦСКА!

Босненецът вече е уточнил всички подробности по договора си с "червените"

Аз нямам предвид, че влязохме неспокойни в мача. Когато излезем срещу вратаря, тогава. Целият отбор работим за една ситуация. Да изкараме един наш футболист срещу противниковия вратар и ние го правим добре, но за съжаление, вратарят спасява поне 90% от нашите чисти положения. Не е лесно, някой път трябва да сме малко по-спокойни и амбицирани.

Али Соу не е вкарвал гол от доста време, но дали сте видели той да не работи за това нещо. Помага на отбора, пресира, много добро момче. Аз му казах, че има един Господ, който гледа неговата работа и му благодари за този труд, който всеки ден полага.

Ние сега искаме само едно, да видим усмивки върху лицата на футболистите, защото напрежението върху тях не е малко, и върху нас също. Това е футболът, напрежение от малки дечица до големи. Имат 1-2 дни да си почиват, да си видят семейството, децата, да не мислят за футбол и вече когато ги съберем, работата си продължава и няма да е по-лесно", допълни той.

Али Соу: Няма за последен път да съм в такава дупка

Али Соу: Няма за последен път да съм в такава дупка

"Беше трудно за мен да не вкарвам"