Треньорът на ЦСКА - Даниел Моралес, говори на пресконференцията преди гостуването на Йънг Бойс от Лига Европа. Срещата е в четвъртък от 22:00 часа.

"Казусът със състезателите, които не могат да участват е решен. Има футболисти, които са готови да влязат в игра и ще дадат всичко от себе си. Трябва да се приспособим възможно най-бързо към изкуствения терен. Имаме стратегия и план за мача. Дано всичко, което сме подготвили да сработи. Футболът е интересна игра, в която всичко може да се случи. За първи път срещаме Йънг Бойс, това е сериозен противник. Трябва да положим много труд и дано да излезем от стадиона с добро настроение", започна специалистът.

"Отборът от много време създава ситуации пред съперниковата врата. Мисля, че с по-голяма концентрация ще започнем да бележим. Али Соу е много трудолюбив човек. Той е състезател с характер. Има много качества и нивото му е много добро. Много нападатели са влизали в серия от мачове без гол". 

"Имаме време да коригираме тези неща. С упорит труд и спокойствие той отново може да започне да бележи. В момента той изпълнява своята работа, като "деветка", но винаги можем да го видим и на друга позиция. Той си пасва добре с Ахмед Ахмедов", каза Моралес.

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ, ПРАТЕНИК НА ТОПСПОРТ В БЕРН, ШВЕЙЦАРИЯ.

"Young boуs", но от ЦСКА

"Young boуs", но от ЦСКА

Футболистите на отбора до 23-годишна възраст