"Винаги ще помня мача с Рома в Рим преди година. Той остава в историята", призна Даниел Моралес, който изведе ЦСКА до 0:0 на "Олимпико" в групите на Лига Европа миналата есен.

"Тогава, както си спомняте, стана раздялата с г-н Белчев, и на мен ме бе казано, че трябва да водя отбора в този мач. Нямаше много време - една-две тренировки и мачът. Не може да се промени нещо съществено. Единственото, за което имахме време покрай пътуването и заради късни начален час на мача, бе да направим един детайлен тактически анализ. Искахме да видим дали има неща, от които може да се възползваме и къде да внимаваме да не допуснем грешки. Мисля, че момчетата разбраха и се справиха. Всичко за мен мина сякаш на един дъх от момента, в който ми казаха, че ще водя отбора в този мач, до последния съдийски сигнал, след който много хора ме поздравяваха", спомни си Моралес, цитиран от "Мач Телеграф".

Многобройната агитка на ЦСКА вече е в Рим

Многобройната агитка на ЦСКА вече е в Рим

Кюстендилеца повежда "червените" фенове към митичния "Олимпико"

"ЦСКА със сигурност има не само самочувствие, но и опит, а и футболни качества, с които да се противопостави. Иска ми се отново да постигне добър резултат, защото той ще е успех за целия ни футбол. Всички в Европа ще говорят и ще гледат на нас с по-голямо уважение. За всеки е чест да играе на този стадион и срещу такива футболисти, каквито има в Рома. Отборът е сред основните претенденти за трофея в новия турнир и е много силен, както беше и преди година. Сега имат и нов треньор и ситуацията е променена, но и ЦСКА има силни страни. Сега на стадиона ще има и фенове и усещането ще е още по-силно. Ще стискам палци за "червените", към които винаги ще изпитвам само добри чувства. Всички български отбори искам да се представят успешно в международните мачове", каза още Моралес.

ЦСКА пусна специално списание за Лига на конференциите

ЦСКА пусна специално списание за Лига на конференциите

Цената му е 6.99 лв