Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски защити своя съотборник Виталис Черниаускас, след като вратарят си отбеляза куриозен автогол в снощната среща с Черно море, която все пак бе спечелена от "червените" с 3:1.

ЦСКА победи Черно море с 3:1

ЦСКА догони Левски на върха в Първа лига, "червените" удариха Черно море с голове-шедьоври!

Рубен Пинто и Кирил Десподов със страхотни попадения

"Нормална ситуация, грешка като грешка. Колко пъти съм грешил и аз, и други съотборници? Нормално, това е спорт. Съперникът беше много добър, нищо неочаквано, Черно море ни дадоха отпор. Може би нямаше как да допуснем гол, след като вкарахме в първата минута, но може би те натрупаха повече самочувствие с това си попадение. Оттам нататък вкарахме два хубави гола, успокоихме се и си взехме мача вкъщи.

Черниаускас е невероятен професионалист, нямало е нужда да го успокояваме. Разбира се, че го окуражихме още на терена, когато стана тази ситуация, но не сме го коментирали после в съблекалнята - говорехме си на почивката да вкараме трети гол, за да стане мачът такъв, че да е въпросът само с колко гола ще си тръгне Черно море.

Ще починем два дни и тогава ще мислим за Божинов", завърши Чорбаджийски след победата, визирайки новата звезда на Ботев (Враца).