Мощният фенклуб на ЦСКА "Червени шопи" излезе с публикация след успеха с 1:0 над Спартак (Варна), който затвърди лидерската позиция на 31-кратните шампиони в класирането. От организацията са направили възможно близо 200 деца от община Елин Пелин да посетят "Българска армия", за част от които това е бил първи мач на живо на любимия тим.

ЦСКА - Спартак (Варна) 1:0 в efbet Лига

Трудно, но сладко - ЦСКА победи и Спартак, Херо продължава да бъде без успех на "Армията"

Гарсес вкара единствения гол

"Днес (б.р. вчера) бе голям празник, защото освен, че любимият ни клуб изигра поредния си мач, водещ към 32-та титла, той бе специален ден за всички Червени сърца в Община Елин Пелин.

По инициатива на Фен-клуб Червени Шопи мачът ЦСКА-Спартак Варна бе посетен от близо 200 малчугани от общината, като за някои от тях това бе първи досег с любимия отбор. Те имаха възможност да стъпят на терена на стадион Българска армия, да посетят клубния музей, където научиха повече за славната червена история от чичо Граф.

При посрещането на представителния мъжки отбор децата бяха удостоени с внимание от футболистите за автографи и снимки, а след това част от тях показаха и умения на терените за мини футбол на т.нар. Армейски следобед.

Големият миг бе първия съдийски сигнал на срещата, последван от първата песен на стадиона, първия гол, първата победа. Нашата цел е да запалим децата по спорта, да ги научим да бъдат отговорни, дисциплинирани и да бъдат първи в живота, така както повелява Армейският дух.

Излишно е да споменаваме за песните в автобусите, за трепета от снимката с любим футболист, от слисаните детски лица от поредната хореография с марка Сектор Г, това е неминуемо. Желаем и занапред да бъде така, защото ЦСКА е за поколенията, ЦСКА е марка, еталон за величие в България и Европа.

С червено шалче в ръка, тук ще бъдат и нашите деца!

Не на последно място искаме да благодарим на всички замесени. Специални благодарности на лидера на Северната Трибуна Иван Велчев и Васко от Офендърс, които прегърнаха идеята и ни дадоха криле при осъществяването й.

Феновете на ЦСКА готвят ад за Херо

Феновете на ЦСКА готвят ад за Херо

На изпълнителните директори г-н Орманджиев и г-н Филипов за логистичната подкрепа. На Ръководството на Футболна Академия Мургаш, учителите от ОУ Стефан Стефанов и НУ Отец Паисий. На всички родители, които ни повериха децата си и бяха до нас в този вълнуващ ден. И на вас момчета и момичета от фен клуба!

Напред армейци смело да браним нашето велико дело!", пишат от организацията.