Доскорошният наставник на ЦСКА - Бруно Акрапович, наруши своето мълчание и разказа за начина, по който се е стигнало до раздялата му с "червените". Пред колегите от "Нова", босненецът сподели, че не съжалява за решението да поеме столичния гранд.

Край на 3-5-2 в ЦСКА, ще се играе далеч по-атакуващо

Край на 3-5-2 в ЦСКА, ще се играе далеч по-атакуващо

Още срещу Лудогорец

"Не съжалявам, че станах треньор на ЦСКА. Това е най-силният отбор в България. Целта бе отборът да е на второ място и да спечели Купата на България. За съжаление, животът на треньора е такъв. Багажът ти винаги трябва да готов. Стойчо Стоилов ми се обади и за 10 секунди ми съобщи решението на ръководството. Не ми бе обявена конкретна причина за решението. Но го приех. Не съм обиден на никого в ЦСКА. Смятам, че се представихме добре. Можехме да сме по-добри в атака.

Стойне Манолов: Дано в ЦСКА вече са узрели за Любо Пенев

Стойне Манолов: Дано в ЦСКА вече са узрели за Любо Пенев

"Искам тимът да играе добре, да трупа победи, да печели трофеи"

Нито един треньор не иска да се разделя с най-добрите си играчи. Клубната политика е такава. Надявах, че ще вземем качествени заместници на Али Соу и Валентин Антов. Взехме играчи, но им е нужно време.

Не съм имал проблеми с играчите. Четох какво се пише. Имахме хубава атмосфера в съблекалнята. В последно време аз си комуникирах с Данаил Ганчев. Имаше напрежение след като Гриша Ганчев обяви, че се оттегля от клуба. Опитах да го туширам. Няма да кажа лоша дума за ръководството на ЦСКА. Стискам палци отборът да вземе Купата. Ако аз бях начело, това 100% щеше да се случи", заяви Акрапович.

Бруно Акрапович е четвъртият "червен" треньор, уволнен след контрола

Бруно Акрапович е четвъртият "червен" треньор, уволнен след контрола

Негативната тенденция стартира от Александър Станков