Зимното попълнение ЦСКА Браян Морено - е пред дебют за тима. Очаква се това да се случи в съботното домакинство на Царско село, пише "Тема спорт". Колумбиецът вече тренира пълноценно и навлиза във все по-добро физическо състояние.

Припомняме, че присъединяването на офанзивния футболист към новите му съотборници премина през доста перипетии. По план той трябваше да пристигне в лагера на ЦСКА в Турция в средата на януари, но след прекаран коронавирус и проблеми с пътуването това се случи чак в края на месеца. Когато тай най-накрая се присъедини към армейците обаче, стана ясно, че се намира в много лоша физическа форма, а освен това е и с травма.

Мишо Вълчев: Николай Михайлов спаси Левски срещу ЦСКА

Мишо Вълчев: Николай Михайлов спаси Левски срещу ЦСКА

"Дербито трябваше да се изиграе заради феновете"

Феновете на ЦСКА  логично бяха недоволни, че се подписва с контузен футболист. Вчера от клуба публикуваха първо видео от ежемесечната поредица с въпроси към ръководството. Изпълнителният директор Филип Филипов бе категоричен, че Морено е преминал задължителните медицински изследвания, преди да парафира контракта си. Впоследствие той е получил възпаление на стара травма, но както вече стана ясно, успя бързо да се възстанови и вече е на разположение на Стойчо Младенов.