Левият краен защитник на ЦСКА - Брадли Мазику, създава сериозни ядове на клуба, съобщава "Тема Спорт".

Конгоанецът с френски паспорт отказва да преподпише своя договор, въпреки че в последните месеци е получил няколко предложения. На "Армията" са недоволни от факта, че левият бек се гласи да си тръгне като свободен агент през лятото. Дори и в този момент той мотае ръководните фактори в Борисовата градина, а с настъпването на новата 2022 година вече има право да преговаря с други клубове и да подпише предварителен договор, който да влезе в сила от лятото. Така ЦСКА няма да получи и стотинка за правата на един от най-конвертируемите си футболисти.

Какво промени Стойчо Младенов на „Армията“?

Какво промени Стойчо Младенов на „Армията“?

Още със стъпването на Екзекутора, бе ясно, че той ще заложи на традиционния си почерк

Твърди се, че Мазику вече се е споразумял с клуб от френската Лига 1, като трансфер в елита на страната, в която е израснал, би бил сбъдната мечта за него.

Конгоанецът пристигна на "Българска армия" през лятото на 2019 година и бързо се превърна в ключова фигура в състава. Той е сред най-постоянните футболисти на тима, като особено убедителни са изявите му в домакинските срещи на ЦСКА. През тази есен той имаше важна роля в най-значимите победи на "армейците". Левият бек записа 29 мача и 3 гола във всички турнири от началото на кампанията.

Помните ли Грег Ментето, който за малко не подхлъзна ЦСКА? Вече е на 39 и... има отбор

Помните ли Грег Ментето, който за малко не подхлъзна ЦСКА? Вече е на 39 и... има отбор

Една история, която само времената на Интернет успяха да разобличат