От ЦСКА пуснаха в продажба виртуални билети за мача на тима срещу Ботев (Враца). Двубоят ще е без публика. "Червените" обявиха, че от БФС са отказали три техни предложения за провеждане пред фенове - частично затваряне на "Българска армия", преместване на мача в Монтана или на трибуните да има само деца с придружители. 

Ето какво написаха "армейците" в официалната си страница във Фейсбук:

"БФС ще разгледа жалбата ни следващата седмица, но не удовлетвори нито една от молбите ни за юбилейния ни мач в понеделник.

Веднага след получената присъда входирахме молба, с която обжалваме решението на БФС и предложения за смекчаване на наказанието, предвид многократните "прецеденти" и помилвания към други отбори.

Огнена феерия в Младост по случай 75 години ЦСКА

Огнена феерия в Младост по случай 75 години ЦСКА

Вижте подробности

1. Поискахме частично затваряне на стадиона, така че все пак част от фенове да могат да присъстват на юбилейния мач на 08.05.

2. Входирахме молба за преместване на мача извън София, но пред публика, като вече бяхме уточнили всички детайли и договорили провеждането на срещата в Монтана

3. Заявихме желание да бъдат пуснати деца с придружители, така че поне малките "армейци" да се порадват на любимия си отбор по време на празника ни.

Нищо от това не беше прието.

На заседанието в петък от Апелативната комисия към БФС ни поканиха на среща следващата сряда - два дни след мача ни с "Ботев" Враца, за запознаване със случилото се и евентуално решение. Проведохме десетки разговори с представители на БФС, входирахме няколко обжалвания, междувременно се подготвяхме с план "Б", така че все пак празник на "Армията" да има. Не всичко е в нашите ръце, не и когато равнопоставеността е чуждо понятие за БФС. Затова в ход остава план "Б". Напомняме, че сме подготвили множество инициативи през целия ден, с кулминация видеостена, на която заедно пред стадиона да изгледаме срещата.

Всеки, който желае, може да закупи своя виртуален билет за мача с "Ботев" Враца тук: bit.ly/44C11DN"

ЦСКА: Поклон пред храбростта на българската армия

ЦСКА: Поклон пред храбростта на българската армия

Горди сме, че сме наследници на българските армейци, съобщават от "Българска армия"