Досегашният клуб на Асприля Бейтар (Йерусалим) се сбогува с колумбиеца с прочувствено съобщение, макар че в последните седмици отношенията между двете страни бяха доста обтегнати.

"С голямо вълнение в сърцата се сбогуваме с Данило Асприля. Той преминава в ЦСКА. Данило, който отбеляза 18 гола и даде още 6 асистенции през миналия сезон, беше една от най-ценените и обичани фигури в клуба. В последната година той бе централна фигура в състава, давайки съвети на младите, а, от друга страна, изисквайки те да бъдат победители.

Концепцията "Папи", която въведе в съблекалнята, предизвикваше усмивка у всеки, който бе част от "лудницата на Бейтар". Когато пристигна тук, дори във време, когато не всичко беше толкова гладко, той заяви, че мечтата му е да донесе купата в Йерусалим. И го направи.

Краят беше по-малко приятен, но всички ще помним прекрасните моменти, головете, пристигането му в клуба в труден период на несигурност.

Семейството на Бейтар ти пожелава успех в новото приключение! Чао, Крокодил, благодарим ти за всичко", написаха жълто-черните на официалния си сайт.

Фаетон е готов да бележи срещу Хебър

Фаетон е готов да бележи срещу Хебър

Очаква се да дебютира официално