Наставникът на ЦСКА- Стамен Белчев остана разочарован след равенството 2:2 с ЦСКА 1948 в първия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че пропуските пред вратата на домакините са коствали загубените две точки на старта на сезона.

"Мисля, че стана един добър мач. Тотално надиграхме отбора на ЦСКА 1948, но за съжаление малшансът пред вратата на противника и неумението ни коства тези две точки. При първия гол имахме много лоша организация, а при втория гол ни вкараха след наша грешка. Вкараха ни два гола от трите атаки, които имахме. За щастие показахме характер. Пропуските пред тяхната врата ни костваха победата.

Ахмед Ахмедов показа много добри позициониране при головете. След изравнителния гол малко вдигнахме темпото, но трябваше да бъдем още по-настоятелни пред вратата на противника. Може би се надяваха, че противникът ще се бие сам. Казах им сега в съблекалнята, че това е недопустимо. Разочарован съм, не съм доволен в никакъв случай. Отстъпихме в единоборствата може би, трябва да обърнем там внимание.

Не трябва да бъдем изнервени, това не трябва да се допуска, всеки мач трябва да подхождаме по един и същи начин. Всичко зависи от нас, ако бъдем по-скоростни в атака, ако сме по-агресивни, със сигурност ще се поздравим с победа над Ботев (Пловдив)", каза Стамен Белчев.

ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА завършиха 2:2 в откриващия мач за сезона в Първа лига

ЦСКА изпусна пълен обрат срещу новак в елита, без победител на "Васил Левски"

Четири гола и много интересни моменти в първия мач от сезон 2020/21 в Първа лига