Нападателят на ЦСКА Данило Асприля съобщи причината, която е породила раждането на неговия прякор - Крокодила. Колумбийският футболист направи това при гостуването си в предаването "Домът на футбола" по "Диема Спорт".

"Получих прякора си Крокодила преди 8-9 години. Малко, след като напуснах България, отидох в Обединените Арабски Емирства и там започвах да изразявам радостта си след гол, заставайки във формата на крокодил", сподели 35-годишният нападател на ЦСКА.

"Пирин е коренно различен отбор от първия ни двубой през сезона. Сега печели по-често. В момента първенството е много интересно. Ние знаем, че нямаме право на грешка пред нашите привърженици, за да вземем трите точки и да продължим по пътя към целта", допълни колумбиецът.

"Нестор Ел Маестро е страхотен треньор, който разполага с много знания за играта. Винаги ни помага да достигнем максимума на своя потенциал. Макар да правим някои добри неща, а понякога да допускаме грешки, треньорът е този, който не спира да работи за отбора и да ни помага. Всички трябва да повярват в работата му, за да може в края на сезона да постигнем целите си - да спечелим всички трофеи", заяви Асприля.