Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира играта на тима при равенството 2:2 срещу Етър на старта на efbet Лига. 

"ЦСКА изпитваше сериозни проблеми във всички фази на играта, но най-вече в защита, където се допуснаха елементарни грешки. При втория гол Стойчо Атанасов беше оставил на 3 метра зад гърба си нападател при центриране. Това бе една от ситуациите, в които отбраната не беше правилно подредена. 

После част от бранителите да не се сърдят, ако не играят. При първия гол Тиаго сбърка с излишно задържане на топката в наказателното поле. Къде беше Чорбаджийски, за да покрие грешката, защото Младенов си мина най-спокойно през неговата зона?

Кипърец ще свири на ЦСКА в Черна гора

Кипърец ще свири на ЦСКА в Черна гора

Василис Димитриу не е получавал особено престижни наряди досега

Като цяло ЦСКА не беше свеж, личеше си, че Етър е по-енергичният и пъргав отбор. Именно гостите бяха и с по-голям физически запас в края на мача. Звучи малко силно, но в случая ЦСКА по-скоро взе точка от Етър, отколкото обратното... Големият проблем в този мач бе играта на червените, а не толкова резултатът. Винаги може да се случи да завършиш наравно, но едно е, когато показваш силна игра, имаш пълно превъзходство, цял мач натискаш противника и създаваш много положения, а съвсем друго, когато представянето ти е безлично. 

В атака ЦСКА не демонстрира почти нищо. За цял мач отборът така и не създаде нито едно стопроцентово положение, имаше 3-4 полуситуации и това беше.

Браво на младия Митков за този хубав и изненадващ удар от далечна дистанция. Но хората, които трябваше да решат мача, ги нямаше. След слабото първо полувреме през второто нищо не се промени... Имаше една греда на Чорбаджийски и дотам. На кого да дадеш положителна оценка при такова представяне?

Спешна среща в ЦСКА след издънката с Етър

Спешна среща в ЦСКА след издънката с Етър

"Червените" взимат мерки

Лошото е, че денят се познава по утрото, а утрото не беше слънчево за ЦСКА. Щом не можеш да биеш среден като качество отбор в лицето на Етър на "Армията", за какво да говорим. ЦСКА не изглежда готов. В Лига Европа набиха умряло куче, но дори срещу Титоград имаше много щастливи голове. Този, с който резултатът бе открит, падна чак в края на полувремето, и то след груба грешка на вратаря, който не можа да улови насочената в него топка. Преди това черногорците изпуснаха две положения след грешки в защитата.

Иначе преди мача с Етър четох някои заглавия - ЦСКА излиза за нов разгром. Е, видяхме го разгрома... Може би онази победа с 4:0 наду излишно балона. Позитивни думи могат да се кажат за Митко Митков. Момчето трябва да се поощри за включването си. Но ако чакат на него да решава мачовете, значи положението хич не е розово.

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета: Ако искаш да увеличиш приходите си, трябва да работиш върху футболистите

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета: Ако искаш да увеличиш приходите си, трябва да работиш върху футболистите

"Футболистите нямат манталитет да полагат извънреден труд"

От страна на ЦСКА се видя тактически неправилна игра в доста моменти. Сега предстоят тежки мачове. Дори наглед протоколният реванш в Черна гора няма да е лесен. После идват неприятни домакинства с Черно море и Осиек. Щабът да поиздърпа ушите на футболистите, защото трябва да се стягат. Тръгнаха като аслани, но... знаете как продължава поговорката", коментира Паро пред "Тема спорт".