Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов продължава представянето на автобиографията си "С ЦСКА в сърцето" из страната. Поредната му спирка бе град Бургас, където освен за своята книга, той говори и за моментната ситуация в любимия му клуб.

"В България винаги бързо даваме оценка на нещата. Нестор може да е добър треньор, но за един чужденец е много трудно да се приспособи и да разбере психиката на българина. Всеки я разбира тази игра и всеки дава акъл. Треньорът няма много опит, а и трябва да взима някои решения в движение. Може би се колебае за някои неща, но това е нормално. Оценката за един треньор се дава, като видиш резултатите накрая и дръпнеш чертата. Още е рано за генерални изводи", каза Паро.

"За купата ще е трудно, защото мачът с Лудогорец е в Разград, но ЦСКА си има своите шансове. Още повече че Лудогорец малко дръпна назад в последните месеци, имат отстъпление от това, което бяха. ЦСКА трябва да се възползва от това, особено в първенството. Левски също няма да се даде лесно. Ще има яка битка за титлата", добави Никодимов.

"ЦСКА е по-добре с българите от другите водещи отбори. Започва с по 4-5 наши момчета, понякога и до 6 стига. Част от тях са и в ядрото на националната селекция", отчете още Паро.

Балъков: По сърце съм цесекар, истина е, че през лятото предложих Феликс Магат за треньор на "червените"

Балъков: По сърце съм цесекар, истина е, че през лятото предложих Феликс Магат за треньор на "червените"

"Кирил Десподов има всички необходими качества, за да играе в Бундеслигата"