Аспарух Никодимов коментира добрата серия на любимия си ЦСКА, в която отборът се намира напоследък.

Ето какво каза легендата на "армейците" пред "Тема: Спорт":

"Показаното през второто полувреме с Етър ми хареса. През първата част тактиката трябваше да се спазва - да приспиш противника. Но понякога такова приспиване може да ти струва и скъпо - да приспиш и себе си. Като ти вкарат един гол и се наредят отзад - няма връщане. В последните два мача бяха вкарани 8 гола, което не е малко, но все пак е с отбори от долната половина на класирането. Така трябва да е и в първата шестица. Сега ни чака такъв двубой с Берое. Момчетата трябва да внимават заралии да не си го изкарат на нас, след като паднаха от Витоша.

Валентин Антов вече струва почти един милион

Антов вече струва почти един милион

Футболистът оценен на 800 000 лева

Отпуснеш ли се, става лошо. Сега, ако се вземат и следващите два двубоя, ще се набере инерция преди мача с Лудогорец за купата. Това няма да е лошо за самочувствието на играчите. Дано да стане. Защото само с пожелание няма как да се случи. Те и Левски имаха голямо желание да бият Лудогорец, но видяхме какво се случи. Нападението вече влезе в час, добро е. В средата на терена нещата още не ми харесват. Трябва да се действа по-бързо, по комбинативно. Халфовете да поемат по-голяма отговорност. Да започнат да вкарват и те. Да влизат от задна позиция. Да помагат на атаката.

Новият защитник на ЦСКА Нуно Томаш: Добър съм във въздуха, мога да вкарвам голове

Новият защитник на ЦСКА Нуно Томаш: Добър съм във въздуха, мога да вкарвам голове

"ЦСКА е много голям клуб, който разполага с много фенове"

Антов и Турицов ми харесват. Турицов записа няколко поредни мача вече. Момчето го хвърлиха направо в клетката с лъвовете на дербито с Левски, но той не се уплаши. Да продължават така", каза Никодимов.