Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов коментира пред колегите от "Тема Спорт" случилото се на последното дерби между "червените" и Левски. Паро сподели мнението си и за всички останали "горещи" теми от стадион "Българска Армия".

В ЦСКА са очаровани от професионализма на Пауло Кардозо

В ЦСКА са очаровани от професионализма на Пауло Кардозо

Директорът на ДЮШ помага активно и на мъжкия тим

"Съдията сгреши в няколко ключови ситуации. Левски може да вадят каквито искат клипчета, но преди червения картон на Джеси ясно се видя как Горанов го държеше. Щеше да му скъса фланелката, държеше го и за топките. В продължение на половин минута се беше качил върху Джеси. Ако съдията се беше намесил навреме и бе санкционирал Горанов, нямаше да има никакви проблеми. От този червен картон целият мач тръгна наопаки", заяви Паро.

"Чисто спортно-технически обаче е факт, че липсва класа и на двата отбора. Треньорите не са виновни. Те са отскоро в клубовете и нямат време, за да изградят своя желан стил на игра, нито пък са правили селекцията. От ЦСКА добре се представиха Джеси, въпреки изгонването, както и Турицов. Защитникът може и да е допуснал някоя грешка, но изглежда напълно готов за представителния отбор. Има и физика, и кураж. Браво за представянето му в дербито. Любо Пенев ще даде път на него и на другите млади. Там е истината, всичко друго е временно. Ако ЦСКА не стане шампион и тази година, няма да е трагедия".

"По-важното в момента е да се изгради отбор, да се оформи визия за стила на игра, да се върнат традициите на ЦСКА и този път да се следва за дълго време напред. По този начин всичко ще си дойде на мястото, но е нужна последователност. Ако трябва, нека да се извадят пари за един-двама класни футболисти, като не е задължително да са чужденци. Има и българи, които са достатъчно добри, за да играят на "Армията", допълни Никодимов.

Двете лица на Мауридеш в ЦСКА

Двете лица на Мауридеш в ЦСКА

Раздялата му с "армейците" вече е факт

"Правилно е, че ЦСКА привлече защитник в края на трансферния прозорец. На отбора му трябваше такъв футболист, тъй като позакъса отзад. Тимът има нужда от повече дълбочина както по бековете, така и в центъра на отбраната, така че това е правилно решение".

"Най-големият проблем обаче е средната линия. Нападателите на ЦСКА не са толкова лоши, но не им се дават добри топки. По-скоро получават някакви спорни пасове, налага им се да играят с гръб към вратата и това много ги ограничава. Трансферът на Мауридеш е позитивен ход. Така е по-добре и за него, защото очевидно нямаше да играе при Пенев, а и за ЦСКА, който ще получи пари за футболиста. ЦСКА трудно ще се пребори за титлата този сезон, а и продажбата на Десподов говори, че това не е фиксидея".

Любо Пенев: По-добре да изчакаме за Бербатов, не трябва да оклюмваме

Любо Пенев: По-добре да изчакаме за Бербатов, не трябва да оклюмваме

"Защо пресконференцията беше в 13:23 часа? Трябваше да дойда от Панчарево!", заяви Ел Голеадор