Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред "Тема спорт" представянето на националите на ЦСКА. Паро акцентира върху Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Кирил Десподов, които започнаха като титуляри при победата с 1:0 над Норвегия. 

"Бодуров, ако играе за ЦСКА, както за националния, няма да има кой да вкара гол на отбора. В ЦСКА явно някои ситуации ги подценява, но срещу Словения и Норвегия беше железен. Беше безгрешен. 

Чорбаджийски и той се представи на ниво. Очевидно покрай Бодуров и той попива. Ако иска да расте, трябва да играе по този начин. В ЦСКА понякога се разсейва и допуска необясними грешки. 

На Десподов му беше по-трудно. Особено срещу Норвегия видя, че морето не е до колене. С по-твърди футболисти му е тежко. Асистенцията срещу Словения беше добра, но накрая хората гледат колко гола и асистенции имаш. 

Като цяло националите ми допаднаха. Важното е, че има заряд в отбора. 

ЦСКА трябва да се развие още като отбор, ако иска да детронира Лудогорец. Селекцията мисля, че е добра. Бяха привлечени доста футболисти и пейката е значително по-дълга. Не мисля, че има чак такава нужда от още един плеймейкър", коментира Никодимов.

Нестор ел Маестро сменя схемата на игра на ЦСКА

Нестор ел Маестро сменя схемата на игра на ЦСКА

"Червените" излизат с двама нападатели срещу Черно море