Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели своите очаквания за предстоящото дерби с Левски в неделя.

Никодимов очаква един от най-трудните мачове на ЦСКА срещу "сините", но въпреки това е убеден, че "червените" ще спечелят.

"Много важен мач и за това трябва да не губим срещата, за да избегнем баража. На всяка цена трябва да вземем поне точка. Трудно, красиво, трябва да бием в този мач. Иначе играта се подобрява след всеки изминал двубой, но в решителните срещи трябва да дадем малко повече. Ако се бяхме напънали малко повече срещу Локомотив Пловдив, сега нямаше да му мислим изобщо и момчетата щяха да играят по-освободено."

Кирил Десподов проговори за снимката с екипа на Левски

Кирил Десподов проговори за снимката с екипа на Левски

Бил ли е левскар талантът?

"Това е мач, в който опитните футболисти трябва да поведат отбора. Бодуров и Манолев са хората, които трябва да поведат съотборниците си. Опитът, който имат им позволява да играя по-спокойно и да вдъхват повече сигурност на по-младите момчета. Капитанът Чорбаджийски също е голям боец, сигурен съм, че ще се бори много, но още е много млад и за това опитните Бодуров и Манолев трябва да поведат отбора."

"В този мач няма моментна форма. Много зависи как си се подготвил за този мач, психически и физически. Важното е да влязат в мача готови, както го направиха последния път. Това е начина, да влезеш в мача подготвен психически за да покажеш качествата си."

"Според мен ще ги бием, но няма да е никак лесен мача. Ще бъде един от най-трудните ни мачове срещу тях, но мисля че ще ги бием", завърши легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов.